Nye Kikora 8-10 logo

Fagfornyelsen 2020 - Nye Kikora

Nå også med innhold for 1-4

600 nye oppgaver innenfor områdene Geometri og Tall og tallforståelse for 2. trinn, samt  4 regnearter, Tid/klokka og Geometri for 4. trinn. Dette er bare en smakebit på hva som vil komme frem mot Fagfornyelsen.  

Mye nytt innhold 5-7 og 8-10

Vi har nå lagt ut omtrent 2000 nye oppgaver for 5-7 og 1100 nye oppgaver for 8-10, i tillegg til de ca 1100 som allerede var lagt ut for 8-10. 

For 5-7 finner du oppgaver i Tallforståelse, Brøk, Geometri, Likninger, Tid og kalender, Sannsynlighet og kombinatorikk, og Problemløsingsoppgaver.
For 8-10 finner du Likningssett, Tallforståelse, Algebra, Likninger, Funksjoner og Prosent. 

Vi hører gjerne hva dere synes om disse! Test oppgavene og Send tilbakemelding inne fra Kikora. Ris og ros tas i mot med takk!

Dette er oppgavesamlinger som fortsatt er under utbygging, så oppgaver kan bli endret eller fjernet/lagt til i det komplette læremidlet vi lanserer i august 2020. Når oppgavene legges ut, har de blitt sjekket for feil, så det er helt trygt å bruke med elevene. Skulle du allikevel finne noe, setter vi pris på at du sender tilbakemelding inne fra Kikora! 

Aktiverende læring

Alle temaene i våre nye oppgavesamlinger innledes med introduksjoner hvor elevene selv avdekker matematikken. Dette gjør de gjennom øvingsrekker med bruk av “digitale konkreter” for å visualisere matematikken, gjør-det-selv eksempler og diskusjon. Vi kaller det aktiverende læring. Løpende tilbakemelding på alle utregninger er en viktig del av dette!

Prøv ut nå

Vi presiserer at oppgavesamlingene lagt ut nå ikke er vårt nye produkt, kun en smakebit. I mellomtiden håper vi du prøver ut dette med dine elever. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, både ris og ros! De kan sendes til oss på info@kikora.no eller direkte i Messenger på Facebook.

Andre nyheter

Ukas Utfordring

Ukas utfordring er Kikoras nyeste aktivitet, og vil komme ut hver eneste fredag gjennom skoleåret. Her prøver vi å gi dere oppgaver der samarbeid, gode faglige diskusjoner, rabling på et papir og gjerne involvering av de hjemme, er det som skal til for å få den store aha-opplevelsen. 

Camp Kikora - Lær blant trær!

Velkommen til Camp Kikora! Kikoras eget lærings- og opplevelsessenter 20 minutter utenfor Oslo.  Våre pedagoger skreddersyr et faglig og opplevelsesrikt opplegg til skoleklasser fra 1. - 10. trinn, med fokus på fysisk aktivitet, praktisk og engasjerende tilnærming til realfagene, mye moro og litt konkurranse. Camp Kikora tar to skoleklasser om gangen.

Mattevake2019

Under MatteMaraton 2018 sendte elever og lærere fra hele landet oss bilder døgnet rundt og fra de rareste steder. Inspirert av dette setter vi nå konseptet i system: 8.mai 2019 inviterer vi hele Norge til nasjonal Mattevake.