Vi har trukket premiene i årets MatteMaraton Se vinnerne her
Åpen hele mai 1.-10. trinn 422 oppgaver - 42,2 km

Matte med mening - Matte for trening

  • Ingen påmelding, alt registreres automatisk.
  • Gratis for alle elever og lærere gjennom FEIDE.
  • Noen bruker et par dager, andre setter av hele mai.

Det beste fra tidligere år - og en helt ny vri…

I 2018 deltok 121 000 elever og løste over 42 millioner oppgaver. Hvordan skal vi sammen klare å toppe dette? Vi har gjort en helt ny vri:

Elevene skal fortsatt fullføre én maraton bestående av 422 oppgaver på sitt individuelle nivå. I år skal elevene også aktiveres fysisk for å få en motvekt til all jobbing på skjermen. I løpet av mai skal de tilbakelegge totalt 42,2 km ved å løpe, sykle, gå, bruke rullestol, rulleskøyter eller hoppestokk for de som måtte foretrekke det.

Kom i gang!

422 matteoppgaver

1. mai slippes oppgavene i Kikora. Alt elevene gjør registreres og rapporteres automatisk.

logg inn via FEIDE

Hvis du har prøvd å logge inn med din FEIDE-bruker, og får beskjed om at lisens er utløpt, kan du fylle inn dette skjemaet, så sørger vi for at dere får tilgang i god tid før MatteMaraton begynner!

Skjema
42,2 kilometer

Last ned MatteMaraton-appen på en mobiltelefon.
Blir tilgjengelig uka før 1. mai

Download form AppStoreDownload form GooglePlay

Logg distanse direkte i app’en eller registrer manuelt. Familie og venner kan inviteres som hjelpeløpere!

Les mer

Regler og premiering

For å være kvalifisert til trekningen av premier må man oppfylle begge disse kravene:

422 Oppgaver
Fullføre én maraton på sitt valgte nivå
42,2 km
Logget 42,2 km i MM-appen
MatteMaraton er konkurransen der det er meningen å samarbeide og hjelpe hverandre til målet. Hver elev jobber med oppgaver på sitt individuelle nivå. På hvert trinn er det fem ulike løyper å velge mellom med ulik vanskelighetsgrad.

Elever som ønsker å jobbe mer

For hver ekstra MatteMaraton-løype som fullføres, enten i form av nye matteløyper på trinnet (totalt 5 løyper à 422 oppgaver) eller fysisk distanse, får eleven nye lodd i den individuelle premietrekningen.

Se eksempler

Eksempel 1
Elev 1 løser først én maratonløype med 422 oppgaver og tilbakelegger i løpet av mai 42,2 km. Hen er nå med i premietrekningen. I tillegg løser eleven ytterligere én maratonløype, f.eks. ett nivå opp, for å få større utfordringer. Eleven får da ytterligere ett lodd i premietrekningen og dobler dermed sine vinnersjanser.
Eksempel
Elev 2 gjør akkurat som elev 1, men løper også nye 42,2 km i tillegg til den første løpte distansen. Dette gir ytterligere ett lodd i premietrekningen.
Eksempel 3
En elev som løser alle fem maratoner på sitt trinn får altså fem lodd i premietrekningen forutsatt at den også har tilbakelagt minst 42,2 km i løpet av mai. Løper denne eleven ytterligere 42,2 km får den et sjette lodd osv.
Premieoversikt
Flere premier vil annonseres gjennom konkurransen!

Årets samarbeidspartnere