Mattevake2019

I løpet av MatteMaraton 2018 sendte elever og lærere fra hele landet oss bilder døgnet rundt og fra de rareste steder. Inspirert av dette setter vi nå konseptet i system: 8.mai 2019 inviterer vi hele Norge til nasjonal Mattevake.

Under #mattevake2019 oppfordres elever til å møtes hjemme, i telt, på skolen, virtuelt,  i en hengekøye eller en båt og løse oppgaver i MatteMaraton. Alle elever fra 1. til 10. trinn er velkommen til å delta. Ta bilder gjennom kvelden og natta fra annerledes steder å jobbe med matematikk og del det med læreren eller med oss i Kikora på MatteMaraton-gruppa på Facebook. Senest ved midnattstider anbefaler vi i Kikora at en kort, men god natts søvn prioriteres framfor enda flere matteoppgaver... 

Meld deg på arrangement på Facebook: https://www.facebook.com/events/1944061852368308/

 

Andre nyheter

Ukas Utfordring

Ukas utfordring er Kikoras nyeste aktivitet, og vil komme ut hver eneste fredag gjennom skoleåret. Her prøver vi å gi dere oppgaver der samarbeid, gode faglige diskusjoner, rabling på et papir og gjerne involvering av de hjemme, er det som skal til for å få den store aha-opplevelsen. 

Camp Kikora - Lær blant trær!

Velkommen til Camp Kikora! Kikoras eget lærings- og opplevelsessenter 20 minutter utenfor Oslo.  Våre pedagoger skreddersyr et faglig og opplevelsesrikt opplegg til skoleklasser fra 1. - 10. trinn, med fokus på fysisk aktivitet, praktisk og engasjerende tilnærming til realfagene, mye moro og litt konkurranse. Camp Kikora tar to skoleklasser om gangen.

Mattevake2019

Under MatteMaraton 2018 sendte elever og lærere fra hele landet oss bilder døgnet rundt og fra de rareste steder. Inspirert av dette setter vi nå konseptet i system: 8.mai 2019 inviterer vi hele Norge til nasjonal Mattevake.