-Slik blåser vi nytt liv i matematikk-faget etter en annerledes tid.

Endelig kan vi samles igjen! Velkommen til en konferanse med lett tone, men desto større faglig tyngde og inspirasjonskraft. Vi har invitert noen av landets mest anerkjente formidlere for å inspirere, motivere og oppdatere alle som brenner for matematikk i grunnskolen. Etter nok et annerledes skoleår er behovet kanskje større enn noen gang, for Fagfornyelsen har ikke blitt mindre viktig gjennom halvannet år med pandemi.

I plenumssesjonene møter dere anerkjente fagfolk som bl.a. Jo Røislien, Helsesista, Marco Elsafadi, Holmboeprisvinnerne Anne Seland og Hanan Abdelrahman, samt flere dyktige formidlere fra Matematikksenteret. Disse vil hver på sin måte bidra til å gjøre undervisningen framover mer levende, relevant og engasjerende.

Arbeidsverkstedene har skreddersydde opplegg for hvert trinn slik at det kan tas rett tilbake til klasserommet. Alt bundet sammen med glimt i øyet av konferansier, forfatter og entertainer, selveste Memo-Oddbjørn By.

For mange blir dette den første store faglige møteplassen, så vi legger stor vekt på at også tiden utenom sesjonene skal være gode arenaer for å møtes og utveksle ideer og erfaringer. Gjennom konferansen vil flere av foredragsholderne derfor være tilgjengelige for spørsmål og samtaler.

 

Velg trinn
Du vil når som helst kunne endre trinn øverst på siden.
Trinn 1-4 Trinn 5-7 Trinn 8-10 VGS