Flere ressurser

Varierte
konsepter

Som mattelærer skal man ikke bare være trygg på det rent faglige i tradisjonell forstand: Hvordan skal man for eksempel bake algoritmisk tenkning inn i mattetimene? Hva med verktøykompetanse som bruk av regneark og GeoGebra? Hva er gode problemløsingsstrategier og hvordan introduserer vi disse for elevene?

Vi har fått noen av Norges dyktigste og mest anerkjente didaktikere til å utvikle egne ressurser for helt konkrete kompetanser.

Prøv nå

Flere ressurser
Problemløserskolen

Problemløserskolen

Lær å bli en dyktig problemløser, med noen litt annerledes oppgaver som er garantert å engasjere! Som lærer finner du tips til undervisningsopplegg, og elevene kan utforske og lære seg hele seks forskjellige problemløsningsstrategier.

Programmering

Programmering

Vi lager egne programmeringsoppgaver som følger læremiddelet Katapult der det hører til. I tillegg har vi samlet alle ressursene i en egen samling for å lære grunnleggende programmering med blokker.

Lær og Bruk GeoGebra

Lær og Bruk GeoGebra

Sammen med Matematikksenteret har vi laget helt nye kurs for å både lære seg GeoGebra og bruke GeoGebra. Inne i Kikora finner du 15 forskjellige kapitler å jobbe med, samtlige har utfyllende lærerveiledninger som du finner på Matematikksenteret sine sider.

Matematikksenteret
Matematikksenteret
Hoderegning

Hoderegning

Alle Castor- og Kranium-oppgavene har blitt med over til den nye Kikora-klienten, så har du noen favoritter blant disse kan du puste lettet ut, og finne de under Flere resurser på din Hjem-skjerm.

Eksamen og Nasjonale prøver

Eksamen og Nasjonale prøver

Vi har samlet og digitalisert de siste års eksamener Nasjonale prøver. Her kan elevene trene på reelle oppgaver, med løpende tilbakemeldinger og løsningsforslag.

Velg trinn
Du vil når som helst kunne endre trinn øverst på siden.
Trinn 1-4 Trinn 5-7 Trinn 8-10 VGS